Dolar
$ 32.6795
Euro
€ 35.1571

Tur satın alırken dikkat edilmesi gereken bir kaç husus bulunmaktadır. Bu hususlara dikkat etmezseniz hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Tur sözlemelerinin yazılı olarak yapılması zorunlu olup bu sözleşmenin mutlaka seyahat başlamadan önce yapılması ve bir nüshasının da tüketiciye verilmesi sizde de olmalıdır. Doğru bir sözleşmede sözleşme taraflarının, isim, unvan, açık adres, telefon ve varsa diğer erişim bilgilerinin yer alması gerekmektedir. Bunların yanı sıra hareket, dönüş tarihi ve saatleri ile kesintiler dahil seyahatin süresi açıkça belirtilmesine dikkat etmelisiniz.

Seçmiş Olduğunuz Seyahat Acentesi TÜRSAB Üyesi mi?

Tur satın almaya karar verdiyseniz turu satın alacağınız yola çıkmaya karar verdiğiniz şirketin, TÜRSAB’a üye olup olmadığını bilmelisiniz.Yasalar gereği (1618 sayılı) içinde ulaştırma, konaklama, rehberlik hizmetlerinden biri veya birkaçı bulunan spor, toplantı, eğlence gibi her türlü organizasyonu kapsayan faaliyetleri TÜRSAB üyesi olan seyahat acenteleri gerçekleştirebilmektedir. Üye olmayan acenteler tur düzenlemesi yapamamatadır.

Ulaşımın Temel Bilgiler Açıkça Belirtilmiş mi?

Alacağınız turun ulaşım bilgilerinin net şekilde belirtilmesi önemli noktalardan bir tanesidir. Hareket ve dönüş tarihleri/saatleri dışında ulaşım hizmetinin hangi sefer yolu ile yapılacağını bilmeniz gerekmektedir.

Hayal Ettiğiniz Tur Seyahetlerde Hayal Kırıklığı Yaşamamak ve Keyifli, Unutulmayacak Anı biriktirmeniz için Tur Koşulları Hakkında Bilgi Sahibi Olmalısınız.

Gide Gele Tur Acentesi

7/24 Canlı Destek

Uçuşunu Kontrol Et